Over ons

Over CIWS

Grondlegger van CIWS is Rick Leerink. Sinds 1992 is Rick Leerink werkzaam in de afvalbranche, zowel in de dienstverlening als de verwerking. Leerink kenmerkt zich door een jarenlange expertise in complexe afvalvraagstukken, kennis, kunde, ervaring en een afvalnetwerk van grote waarde. Daar waar de een de oplossing niet ziet, komt hij met een authentieke en verrassende manier van werken altijd bij het juiste eindpunt terecht. Het realiseren van doelen voor de klant is wat voor hem van groot belang is. De klant staat centraal.

Leerink was mede-grondlegger en vormgever van de Total Care dienstverleningsfilosofie: totaaloplossingen van a tot z met het milieu en total cost of ownership als centrale focal points. Betere oplossingen tegen de best mogelijke condities waarbij uw bedrijfsprocessen ongestoord door kunnen lopen. Ook in zijn huidige rol neemt hij graag de rol van totaaloplosser van groot industriële afvalvraagstukken op zich.

CIWS

CIWS is gespecialiseerd in complexe en minder complexe afvalvraagstukken. Van voorkomen, ontstaan, tot en met toepassing als product, hergebruik, recycling of eindverwerking. Wij kunnen maatwerk leveren voor de gehele keten.

24/7

Voor zeer urgente afvalvraagstukken die niet kunnen wachten zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar met onze partners.

Wet
en regelgeving

We zorgen naast verwerking ook voor alle wet- en regelgeving en documenten met betrekking tot uw afvalverwerkingsproces, zodat u in de keten te allen tijde de juiste documentatie en papieren kunt gebruiken, loggen, en laten zien. Wel zo helder en handig.

Bel ons voor meer informatie

24/7 bereikbaar en inzetbaar.